Салати з варених буряків – 10 смачних рецептів Пальчики оближеш з покроковими фото

Простий і смачний салат з буряка та моркви

Проста і смачна ідея для вашого столу – салат з вареного буряка і моркви. Частування швидко готується і виходить дуже яскравим і поживним. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Буряк – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Відварюємо буряк до готовності, після охолоджуємо її, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.

2. Також чинимо і з морквою. Її можна не відварювати, а використовувати в сирому вигляді.

3. З’єднуємо обидва інгредієнти в глибокій мисці. Солимо за смаком.

4. Для заправки змішуємо олію з соєвим соусом. Поливаємо сумішшю овочеву заготовку.

5. Гарненько вимішуємо салат, даємо йому трохи настоятися і можна подавати до столу. Пробуйте!