Простий і смачний салат з буряка та моркви
Проста і смачна ідея для вашого столу – салат з вареного буряка і моркви. Частування швидко готується і виходить дуже яскравим і поживним. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше меню.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Буряк – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Соус соєвий – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Відварюємо буряк до готовності, після охолоджуємо її, очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці.
2. Також чинимо і з морквою. Її можна не відварювати, а використовувати в сирому вигляді.
3. З’єднуємо обидва інгредієнти в глибокій мисці. Солимо за смаком.
4. Для заправки змішуємо олію з соєвим соусом. Поливаємо сумішшю овочеву заготовку.
5. Гарненько вимішуємо салат, даємо йому трохи настоятися і можна подавати до столу. Пробуйте!