Класичний рецепт шарлотки в мультиварці Панасонік
Коли гості на порозі, а в холодильнику тільки яблука і борошно – готуємо швидкий і дуже смачний десерт за допомогою мультиварки фірми Панасонік – шарлотку. З цим рецептом впорається навіть починаюча господиня, так як мультиварка самостійно подбати про те, щоб пиріг не підгорів.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 25 мн.
Порції – 8.
Склад:
- Яблука (кислі) – 3 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Борошно – 1 склянка
- Цукор-пісок – 180 гр.
- Масло вершкове – 30-40 гр.
- Розпушувач – 5 гр.
Процес приготування:
1. Розбиваємо 4 яйця і гарненько збиваємо за допомогою віночка або міксера до утворення легкої піни.
2. Для того щоб яблучний пиріг вийшов пишним – засипаємо до яєчної суміші 180 грам цукрового піску і кілька хвилин безперервно збиваємо до пишної піни.
3. Далі, не вимикаючи міксер, поступово вводимо пшеничне борошно і розпушувач.
4. Для начинки з кількох яблук знімаємо шкірку і нарізаємо середніми кубиками або соломкою.
5. Підключаємо мультиварку до мережі.
6. Щедро змащуємо чашу вершковим маслом.
7. Яблучні шматочки і тісто змішуємо між собою і виливаємо в каструлю. Готуємо в режимі «Випічка» протягом 65 хвилин.
8. Після відключення програми даємо пирогу злегка охолонути і обережно виймаємо. Подаємо з гарячим чаєм або кави з молоком і насолоджуємося. Приємного апетиту!