Дуже смачна і ситна домашня шаурма з куркою та картоплею
Часто рекомендую свій улюблений рецепт шаурми з куркою та картоплею всім знайомим, і хочу поділитися з вами. Блюдо виходить дуже ситним і замінить повноцінний обід. Незвичайне смакове поєднання сподобається всім любителям простої домашньої кухні.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
Лаваш – 1 лисиця
Філе куряче – 1 шт.
Капуста квашена – 100 гр.
Огірки солоні – 1 шт.
Масло рослинне для обсмажування
часниковий Соус – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Спеції для курки – за смаком
Картопля фрі заморожений – 150 гр.
Процес приготування:
1. Куряче філе добре промийте у воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками. Посоліть і додайте спеції для курки, за смаком. Розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть куряче м’ясо і заморожена картопля фрі, обсмажте до золотистого кольору.
2. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша.
3. Змастіть часниковим соусом, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.
4. Потім викладіть обсмажену картоплю фрі.
5. Наступним шаром викладіть обсмажене куряче філе.
6. Додайте спеції за смаком.
7. Викладіть квашену капусту.
8. Солоний огірок наріжте тонкими скибочками і викладіть поверх капусти.
9. Лаваш щільно скрутіть рулетом, і загорніть у фольгу, щоб начинка не випала.
10. Готову шаурму з куркою та картоплею подавайте на стіл.
Приємного апетиту!