Домашня шаурма з куркою, огірком і помідором
Любителям простих і швидких перекусів настійно рекомендую приготувати смачну шаурму з куркою, огірком і помідором. Процес приготування досить простий, від вас лише потрібно бажання і гарний настрій. Шаурма, приготована власними руками, доставить вам незабутнє задоволення.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 3
Інгредієнти:
Лаваш – 3 аркуша
Огірки – 1 шт.
Помідори – 1 шт.
Капуста білокачанна – 100 гр.
Філе куряче – 200 гр.
Йогурт натуральний – 150 гр.
Морква – 1 шт.
Сіль – за смаком
Олія оливкова – для смаження
Лук зелений – за смаком
Процес приготування:
1. Куряче філе промийте в прохолодній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками. Добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Потім викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору. Посоліть і зніміть з вогню.
2. Приготуйте соус. Зелений лук ретельно промийте під водою і обсушити, наріжте гострим ножем. Натуральний йогурт змішайте з подрібненою зеленою цибулею.
3. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори наріжте середніми шматочками. Огірки і білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і натріть на крупній тертці.
4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша і змастіть його приготованим соусом. Викладіть обсмажену курку та овочі, зверху полийте соусом.
5. Лаваш щільно скрутіть рулетом.
6. Добре розігрійте Сковороду, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до рум’яної скоринки на середньому вогні.
7. Готову шаурму з куркою, огірком і помідором подавайте на стіл.
Приємного апетиту!