Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Домашня шаурма з куркою, огірком і помідором

Любителям простих і швидких перекусів настійно рекомендую приготувати смачну шаурму з куркою, огірком і помідором. Процес приготування досить простий, від вас лише потрібно бажання і гарний настрій. Шаурма, приготована власними руками, доставить вам незабутнє задоволення.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 3

Інгредієнти:

Лаваш – 3 аркуша

Огірки – 1 шт.

Помідори – 1 шт.

Капуста білокачанна – 100 гр.

Філе куряче – 200 гр.

Йогурт натуральний – 150 гр.

Морква – 1 шт.

Сіль – за смаком

Олія оливкова – для смаження

Лук зелений – за смаком

Процес приготування:

1. Куряче філе промийте в прохолодній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати невеликими шматочками. Добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Потім викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору. Посоліть і зніміть з вогню.

2. Приготуйте соус. Зелений лук ретельно промийте під водою і обсушити, наріжте гострим ножем. Натуральний йогурт змішайте з подрібненою зеленою цибулею.

3. Помідори та огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори наріжте середніми шматочками. Огірки і білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і натріть на крупній тертці.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша і змастіть його приготованим соусом. Викладіть обсмажену курку та овочі, зверху полийте соусом.

5. Лаваш щільно скрутіть рулетом.

6. Добре розігрійте Сковороду, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до рум’яної скоринки на середньому вогні.

7. Готову шаурму з куркою, огірком і помідором подавайте на стіл.

Приємного апетиту!