Шаурма з куркою і сиром в лаваші в домашніх умовах
Настійно рекомендую скористатися моїм улюбленим, простим рецептом незвичайно смачною шаурми з куркою і сиром в лаваші. Шаурма стане вашим фаворитом серед швидких і ситних перекусів. Приготуйте, і цей швидкий рецепт стане вашим фаворитом.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
Лаваш – 2 аркуша
Курка відварна – 150 гр.
Капуста квашена з морквою – 150 гр.
Помідори – 100 гр.
Лук зелений – пучок
Масло рослинне для обсмажування
Майонез – 100 гр.
томатна Паста – 100 гр.
Сир твердий – 100 гр.
Процес приготування:
1. Томатну пасту змішайте з майонезом і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. І змастіть його приготованим соусом, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.
2. Помідори ретельно вимийте і обсушіть, наріжте невеликими кубиками. Викладіть на змащений соусом лаваш.
3. Варену курку розберіть на волокна або наріжте кубиками і викладіть поверх помідорів.
4. Наступним шаром викладіть квашену капусту з морквою.
5. Зелений лук ретельно промийте в прохолодною проточною водою і обсушити. Подрібніть гострим ножем і викладіть на капустяний шар.
6. Твердий сир натріть на крупній тертці і викладіть на подрібнений зелений лук.
7. Вільні краї лаваша поверніть до центру. Лаваш щільно скрутіть конвертом.
8. Деко застелити пекарської папером і викладіть приготовлену шаурму. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
9. Готову шаурму з куркою і сиром в лаваші подавайте на стіл.
Приємного апетиту!