Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Шаурма з куркою і сиром в лаваші в домашніх умовах

Настійно рекомендую скористатися моїм улюбленим, простим рецептом незвичайно смачною шаурми з куркою і сиром в лаваші. Шаурма стане вашим фаворитом серед швидких і ситних перекусів. Приготуйте, і цей швидкий рецепт стане вашим фаворитом.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Курка відварна – 150 гр.

Капуста квашена з морквою – 150 гр.

Помідори – 100 гр.

Лук зелений – пучок

Масло рослинне для обсмажування

Майонез – 100 гр.

томатна Паста – 100 гр.

Сир твердий – 100 гр.

Процес приготування:

1. Томатну пасту змішайте з майонезом і ретельно перемішайте до однорідної консистенції. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. І змастіть його приготованим соусом, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.

2. Помідори ретельно вимийте і обсушіть, наріжте невеликими кубиками. Викладіть на змащений соусом лаваш.

3. Варену курку розберіть на волокна або наріжте кубиками і викладіть поверх помідорів.

4. Наступним шаром викладіть квашену капусту з морквою.

5. Зелений лук ретельно промийте в прохолодною проточною водою і обсушити. Подрібніть гострим ножем і викладіть на капустяний шар.

6. Твердий сир натріть на крупній тертці і викладіть на подрібнений зелений лук.

7. Вільні краї лаваша поверніть до центру. Лаваш щільно скрутіть конвертом.

8. Деко застелити пекарської папером і викладіть приготовлену шаурму. Помістіть деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

9. Готову шаурму з куркою і сиром в лаваші подавайте на стіл.

Приємного апетиту!