Щербет – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і смачний рецепт щербету з сухофруктів

Цей рецепт східній солодощі сподобається тим, хто любить харчуватися смачно і корисно. В основу щербету входять мед, горіхи і сухофрукти. Цей натуральний десерт краще всього подавати разом з трав’яним чаєм.

Час готування: 4-5 годин.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Фундук – 200 гр.
  • Мигдаль – 200 гр.
  • Горіх волоський – 200 гр.
  • Кешью – 200 гр.
  • Курага – 200 гр.
  • Чорнослив – 200 гр.
  • Інжир – 200 гр.
  • Мед – 0,8 л.

Процес приготування:

1. Горіхи почистіть.

2. Сухофрукти помийте гарячою водою і просушіть.

3. Горіхи при бажанні можна обсмажити на сухій сковороді.

4. Форму для щербету застелити харчовою плівкою.

5. Горіхи і сухофрукти пропустіть через м’ясорубку і змішайте з медом. Отриману масу викладіть у форму. Частина кешью залиште для прикраси.

6. Форму з щербетом приберіть в холодильник на кілька годин, потім застиглий щербет вийміть з форми, прикрасити кешью і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!