Простий і смачний рецепт щербету з сухофруктів
Цей рецепт східній солодощі сподобається тим, хто любить харчуватися смачно і корисно. В основу щербету входять мед, горіхи і сухофрукти. Цей натуральний десерт краще всього подавати разом з трав’яним чаєм.
Час готування: 4-5 годин.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Фундук – 200 гр.
- Мигдаль – 200 гр.
- Горіх волоський – 200 гр.
- Кешью – 200 гр.
- Курага – 200 гр.
- Чорнослив – 200 гр.
- Інжир – 200 гр.
- Мед – 0,8 л.
Процес приготування:
1. Горіхи почистіть.
2. Сухофрукти помийте гарячою водою і просушіть.
3. Горіхи при бажанні можна обсмажити на сухій сковороді.
4. Форму для щербету застелити харчовою плівкою.
5. Горіхи і сухофрукти пропустіть через м’ясорубку і змішайте з медом. Отриману масу викладіть у форму. Частина кешью залиште для прикраси.
6. Форму з щербетом приберіть в холодильник на кілька годин, потім застиглий щербет вийміть з форми, прикрасити кешью і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!