Шашлик зі свинини в духовці
Шашлик зі свинини в духовці – це ситне та смачне частування для всієї родини. Для приготування ароматного шашлику в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт із покроковими фотографіями. Готову страву подавайте до столу з овочами та іншими доповненнями.
Час приготування – 3 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 0,7 кг.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Сік апельсиновий – 50мл.
- Соус соєвий – 4 ст.
- Приправа для м’яса – до смаку.
- Приправа для гриля – до смаку.
- Рідкий дим – 1 ч.л.
- Олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину добре промиваємо і ріжемо порційними шматочками. Викладаємо їхню велику миску.
Крок 2. У чашу блендера викладаємо нарізану цибулю та болгарський перець.
Крок 3. Овочі подрібнюємо у блендері до утворення кашки.
Крок 4. Овочеву суміш викладаємо до м’яса. Сюди вливаємо олію, соєвий соус, рідкий дим і апельсиновий сік.
Крок 5. Також додаємо сюди приправи.
Крок 6. Добре перемішуємо свинину зі спеціями і залишаємо маринуватися в холодильнику на 3-4 години.
Крок 7. Замочуємо у воді дерев’яні шпажки на 10 хвилин. Потім нанизуємо на них мариновану свинину. Відправляємо заготовки на лист з пергаментом і запікаємо 30 хвилин при температурі 200°.
Крок 8. Шашлик зі свинини у духовці готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами та доповненнями.