Що приготувати зі свинини – 10 швидких та смачних рецептів на вечерю з покроковими фото

Шашлик зі свинини в духовці

Шашлик зі свинини в духовці – це ситне та смачне частування для всієї родини. Для приготування ароматного шашлику в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт із покроковими фотографіями. Готову страву подавайте до столу з овочами та іншими доповненнями.

Час приготування – 3 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,7 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сік апельсиновий – 50мл.
  • Соус соєвий – 4 ст.
  • Приправа для м’яса – до смаку.
  • Приправа для гриля – до смаку.
  • Рідкий дим – 1 ч.л.
  • Олія – ​​1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину добре промиваємо і ріжемо порційними шматочками. Викладаємо їхню велику миску.

Крок 2. У чашу блендера викладаємо нарізану цибулю та болгарський перець.

Крок 3. Овочі подрібнюємо у блендері до утворення кашки.

Крок 4. Овочеву суміш викладаємо до м’яса. Сюди вливаємо олію, соєвий соус, рідкий дим і апельсиновий сік.

Крок 5. Також додаємо сюди приправи.

Крок 6. Добре перемішуємо свинину зі спеціями і залишаємо маринуватися в холодильнику на 3-4 години.

Крок 7. Замочуємо у воді дерев’яні шпажки на 10 хвилин. Потім нанизуємо на них мариновану свинину. Відправляємо заготовки на лист з пергаментом і запікаємо 30 хвилин при температурі 200°.

Крок 8. Шашлик зі свинини у духовці готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами та доповненнями.