Щи зі свіжої капусти з тушонкою
Щи зі свіжої капусти з тушонкою – це перша страва на швидку руку, яка завжди «виручить» у ті моменти, коли потрібно максимально швидко нагодувати велику родину смачним та ситним обідом, після якого не захочеться перекушувати нічим шкідливим, наприклад шоколадом або бутербродом.
Час приготування – 35 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порцій – 6.
Інгредієнти:
- Капуста – 300 гр.
 - Картопля – 5-7 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Тушонка – 250 г.
 - Вода – 2,5 л.
 - Паста томатная – 1 ст.л.
 - Лавровий лист – 1 шт.
 - Олія соняшникова – 1-2 ст.л.
 - Соль – 1 ст.л.
 - Укроп – 1 пучок.
 
Процес приготування:
Крок 1. Капусту шаткуємо, заливаємо водою і ставимо на вогонь – варимо 10-15 хвилин.

Крок 2. Тепер у суп відправляємо кубики картоплі, продовжуємо варіння на помірному полум’ї.

Крок 3. У цей час готуємо засмажку: подрібнюємо цибулю та моркву, злегка підрум’янюємо на розігрітій олії.

Крок 4. До овочів підливаємо ополоник бульйону і викладаємо трохи томатної пасти, перемішуємо і готуємо ще 3-5 хвилин.

Крок 5. До практично готових овочів у каструлі, викладаємо тушковану тушку і засмажку.

Крок 6. Страву солимо і доповнюємо лавровим листом і кропом, томимо ще 5-10 хвилин.

Крок 7. Відразу ж після закінчення варіння, розливаємо борщ по тарілках і приступаємо до трапези. Смачного!













