Сібас – 10 рецептів приготування страв з покроковими фото

Сібас на пару

Сібас на пару – це ніжне, смачне і корисне частування для вашого сімейного обіду або вечері. До того ж, таке блюдо порадує вас своїми поживними властивостями. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами, а для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сібас – 0,5 кг
  • Брокколі – 200 гр.
  • Капуста цвітна – 200 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Лайм/лимон – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Розмарин – 1 гілка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо моркву від шкірки, промиваємо її і ріжемо тонкими кружечками. Брокколі і цвітну капусту ділимо на суцвіття.

Крок 2. Подрібнюємо попередньо промиту і обсушену зелень.

Крок 3. Подрібнюємо зубчики часнику.

Крок 4. З’єднуємо в загальній мисці зелень і часник.

Крок 5. Поливаємо продукти соком лайма і ретельно перемішуємо.

Крок 6. Добре промиваємо сібас всередині і зовні. Наповнюємо черево риби сумішшю зелені і часнику.

Крок 7. Солимо і перчимо підготовлену рибу.

Крок 8. На плиту встановлюємо пароварку. Викладаємо сюди рибу.

Крок 9. Біля риби розкладаємо підготовлені овочі. Готуємо на пару 10 хвилин.

Крок 10. Для аромату доповнюємо блюдо розмарином. Готуємо ще 15 хвилин.

Крок 11. Сібас на пару готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!