Простий і смачний рецепт сібаса, запечене з картоплею
Яскрава ідея для сімейного вечері – сібас, запечена в духовці з картоплею. Страва порадує домашніх своїм цікавим смаком і поживністю. При цьому не доведеться додатково готувати гарнір.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Сібас – 2 шт.
- Картопля – 200 гр.
- Часник – за смаком.
- Сік лимонний – 2 ст. л.
- Лимон – 1 шт.
- Розмарин – 5 гр.
- Імбир мелений – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло оливкова – 60 мл
Процес приготування:
1. Чистимо рибу і після старанно промиваємо під водою всередині і зовні.
2. Гострим ножем робимо глибокі надрізи в рибі.
3. Підготуємо необхідні спеції.
4. Посипаємо рибу сіллю, паприкою, імбиром і перцем. Поливаємо оливковою олією і лимонним соком.
5. Додаємо розламані гілочки розмарину. Всередину сібаса кладемо лимонні дольки і шматочки часнику.
6. Промиваємо і чистимо картоплю. Ріжемо овоч будь-яким зручним способом.
7. На деко з пергаментом кладемо рибу і картоплю. Випікаємо блюдо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
8. Ароматний сібас з картоплею готовий. Викладайте його на тарілку і подавайте до столу.