Смажена капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена капуста в клярі

Смажена капуста в клярі – це ще один цікавий варіант приготування простого і корисного овоча. Такий продукт стане яскравою закускою для вашого домашнього столу. Обов’язково беріть на замітку оригінальну кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Борошно для панірування.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Знімаємо верхні листки з качана капусти, гарненько промиваємо його під водою і обсушуємо.

Крок 2. Відрізаємо великі шматочки по краях качана. Важливо, щоб вони не розвалювалися.

Крок 3. Розбиваємо куряче яйце в глибоку миску, солимо його за смаком.

Крок 4. Віночком збиваємо куряче яйце з сіллю до отримання однорідної суміші.

Крок 5. Занурюємо кожен шматочок капусти в яєчну суміш, після добре обвалюємо їх у борошні.

Крок 6. Перекладаємо заготовки в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з обох сторін. Акуратно перевертаємо продукт лопаткою, щоб не порушити цілісність.

Крок 7. Смажена капуста в клярі готова. Подавайте до столу і швидше пробуйте!