Смажена капуста в клярі
Смажена капуста в клярі – це ще один цікавий варіант приготування простого і корисного овоча. Такий продукт стане яскравою закускою для вашого домашнього столу. Обов’язково беріть на замітку оригінальну кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Борошно для панірування.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Знімаємо верхні листки з качана капусти, гарненько промиваємо його під водою і обсушуємо.
Крок 2. Відрізаємо великі шматочки по краях качана. Важливо, щоб вони не розвалювалися.
Крок 3. Розбиваємо куряче яйце в глибоку миску, солимо його за смаком.
Крок 4. Віночком збиваємо куряче яйце з сіллю до отримання однорідної суміші.
Крок 5. Занурюємо кожен шматочок капусти в яєчну суміш, після добре обвалюємо їх у борошні.
Крок 6. Перекладаємо заготовки в розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з обох сторін. Акуратно перевертаємо продукт лопаткою, щоб не порушити цілісність.
Крок 7. Смажена капуста в клярі готова. Подавайте до столу і швидше пробуйте!