Смажена картопля з вешенками на сковороді – 5 рецептів з покроковими фото

Картопля з вешенками і м’ясом на сковороді

Картопля з вешенками і м’ясом на сковороді готується, як ситне і смачне блюдо для сімейного столу, і особливо для чоловіків. Ці інгредієнти вимагають різного часу готування і в цьому рецепті м’ясо обсмажуємо і тушкуємо, а гливи з картоплею готуємо в іншій сковорідці.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Свинина – 650 гр.
  • Картопля – 6 шт.
  • Гливи – 450 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.
  • Вода – 2 склянки
  • Петрушка – ½ пучка.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину промийте, насухо витріть серветкою, наріжте невеликими шматочками і покладіть в сковорідку з розігрітим рослинним маслом.

Крок 2. Обсмажте м’ясо на великому вогні протягом 5 хвилин до рум’яної скоринки з усіх боків. Потім його по своєму смаку посипте сіллю з будь-якими приправами.

Крок 3. До смаженій м’ясу налийте 2 склянки води і тушкуйте на невеликому вогні під прикритою кришкою протягом 40-60 хвилин до повної готовності.

Крок 4. Картопля, гливи і моркву почистіть, промийте і наріжте шматочками будь-якої форми.

Крок 5. В іншій сковорідці розігрійте масло, покладіть нарізані інгредієнти, посоліть і тушкуйте під прикритою кришкою до повної готовності картоплі.

Крок 6. Картопля з вешенками і м’ясом можете перемішати в одній сковорідці або перекладіть відразу на тарілки, посипте дрібно нарізаною петрушкою і страва сервіруйте до обіду. Приємного апетиту!