Картопля з вешенками і м’ясом на сковороді
Картопля з вешенками і м’ясом на сковороді готується, як ситне і смачне блюдо для сімейного столу, і особливо для чоловіків. Ці інгредієнти вимагають різного часу готування і в цьому рецепті м’ясо обсмажуємо і тушкуємо, а гливи з картоплею готуємо в іншій сковорідці.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Свинина – 650 гр.
- Картопля – 6 шт.
- Гливи – 450 гр.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Приправи – за смаком.
- Вода – 2 склянки
- Петрушка – ½ пучка.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину промийте, насухо витріть серветкою, наріжте невеликими шматочками і покладіть в сковорідку з розігрітим рослинним маслом.
Крок 2. Обсмажте м’ясо на великому вогні протягом 5 хвилин до рум’яної скоринки з усіх боків. Потім його по своєму смаку посипте сіллю з будь-якими приправами.
Крок 3. До смаженій м’ясу налийте 2 склянки води і тушкуйте на невеликому вогні під прикритою кришкою протягом 40-60 хвилин до повної готовності.
Крок 4. Картопля, гливи і моркву почистіть, промийте і наріжте шматочками будь-якої форми.
Крок 5. В іншій сковорідці розігрійте масло, покладіть нарізані інгредієнти, посоліть і тушкуйте під прикритою кришкою до повної готовності картоплі.
Крок 6. Картопля з вешенками і м’ясом можете перемішати в одній сковорідці або перекладіть відразу на тарілки, посипте дрібно нарізаною петрушкою і страва сервіруйте до обіду. Приємного апетиту!