Смажена риба на пательні — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена риба в борошні та яйці

Смажена риба в борошні та яйці відрізняється поєднанням неймовірною соковитості з апетитною золотистою скоринкою. Такий продукт послужить відмінним рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Судак – 1-1,5 кг
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло оливкова – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Рибу очищаємо і поділяємо на філе.

Крок 2. У ступці з’єднуємо сіль і спеції. Розминаємо і перемішуємо.

Крок 3. Гарненько натираємо рибне філе сумішшю спецій. Залишаємо на 10-15 хвилин.

Крок 4. З’єднуємо курячі яйця в невеликій глибокій тарілці. Доповнюємо їх спеціями.

Крок 5. Додаємо борошно і збиваємо до однорідності.

Крок 6. У підготовлений кляр опускаємо рибне філе.

Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Кладемо сюди рибу.

Крок 8. Обсмажуємо до золотавої скоринки з обох сторін.

Крок 9. Смажена риба в борошні та яйці готова. Подавайте до столу!