Смажена риба в борошні та яйці
Смажена риба в борошні та яйці відрізняється поєднанням неймовірною соковитості з апетитною золотистою скоринкою. Такий продукт послужить відмінним рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Судак – 1-1,5 кг
- Борошно – 3 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Масло оливкова – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу очищаємо і поділяємо на філе.
Крок 2. У ступці з’єднуємо сіль і спеції. Розминаємо і перемішуємо.
Крок 3. Гарненько натираємо рибне філе сумішшю спецій. Залишаємо на 10-15 хвилин.
Крок 4. З’єднуємо курячі яйця в невеликій глибокій тарілці. Доповнюємо їх спеціями.
Крок 5. Додаємо борошно і збиваємо до однорідності.
Крок 6. У підготовлений кляр опускаємо рибне філе.
Крок 7. Розігріваємо сковороду з оливковою олією. Кладемо сюди рибу.
Крок 8. Обсмажуємо до золотавої скоринки з обох сторін.
Крок 9. Смажена риба в борошні та яйці готова. Подавайте до столу!