Риба з цибулею та морквою на сковороді
Риба з цибулею та морквою на сковороді порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями і гарним зовнішнім виглядом. Таке блюдо стане відмінним рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Риба – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Борошно для панірування.
- Сік лимонний – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожену і очищену рибу ділимо на порційні шматки. Солимо і посипаємо спеціями, поливаємо лимонним соком. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Крок 2. Ріжемо цибулю невеликими кубиками і натираємо на тертці моркву.
Крок 3. Рибу обвалюють у борошні й обсмажуємо до рум’янцю на сковороді з рослинним маслом.
Крок 4. Викладаємо до риби цибулю.
Крок 5. Далі додаємо терту на тертці моркву.
Крок 6. При необхідності додаємо ще спецій.
Крок 7. Продавлюємо сюди зубчики часнику.
Крок 8. Вливаємо трохи води і тушкуємо до м’якості овочів.
Крок 9. Риба з цибулею та морквою на сковороді готова. Пригощайтеся!