Соковита горбуша на сковороді
Соковита горбуша на сковороді нікого не залишить байдужим. Така смачна і поживна страва стане чудовим рішенням для сімейного обіду або святкової вечері. Для приготування своїми руками використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Горбуша – 1 кг.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Вершки – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Мука – 3 ст.л.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Олія – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо горбушу, промиваємо та очищаємо її.

Крок 2. Далі рибу поділяємо на філе і ріжемо на невеликі порційні шматочки.

Крок 3. Складаємо продукт у глибоку миску. Солимо, перчимо, акуратно перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин.

Крок 4. Очищаємо цибулю і ріжемо її на четвертинки.

Крок 5. Складаємо шматочки цибулі у чашу блендера разом із зубчиками часнику. Подрібнюємо.

Крок 6. У глибоку миску викладаємо сметану.

Крок 7. До сметані відправляємо масу з цибулі та часнику.

Крок 8. Розбиваємо сюди куряче яйце.

Крок 9. Додаємо сіль, перець, борошно та розпушувач.

Крок 10. Вимішуємо масу віночком до однорідності.

Крок 11. Вливаємо сюди олію і перемішуємо.

Крок 12. Занурюємо шматочки риби в підготовлений кляр.

Крок 13. Розігріваємо сковороду з олією. Кладемо сюди рибні шматочки і обсмажуємо їх до рум’янцю.

Крок 14. Соковита горбуша готова на сковороді. Частуйтесь!













