Як швидко посмажити плавлений сир на сковороді?
Ідеальна закуска до пінному пива або вина – це безперечно сир, обсмажену до хрусткої скоринки на сковорідці. А підходять для цього рецепту не тільки сири твердих сортів або ропні, але і плавлені, відповідно, ціна страви скорочується в рази.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Знімаємо з сирків упаковку і нарізаємо смужками середньої товщини.
Крок 2. У глибоку піалу розбиваємо яйце, солимо, перчимо і збиваємо до однорідності.
Крок 3. У плоску тарілку насипаємо невелику кількість панірувальних сухарів. Сирні шматочки мачає в яйці, потім в сухарях.
Крок 4. У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинного масла.
Крок 5. Обсмажуємо сир з двох боків до рум’яності і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!