Смажений сир – 10 рецептів на сковороді з покроковими фото

Як швидко посмажити плавлений сир на сковороді?

Ідеальна закуска до пінному пива або вина – це безперечно сир, обсмажену до хрусткої скоринки на сковорідці. А підходять для цього рецепту не тільки сири твердих сортів або ропні, але і плавлені, відповідно, ціна страви скорочується в рази.

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Сирок плавлений – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Знімаємо з сирків упаковку і нарізаємо смужками середньої товщини.

Крок 2. У глибоку піалу розбиваємо яйце, солимо, перчимо і збиваємо до однорідності.

Крок 3. У плоску тарілку насипаємо невелику кількість панірувальних сухарів. Сирні шматочки мачає в яйці, потім в сухарях.

Крок 4. У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинного масла.

Крок 5. Обсмажуємо сир з двох боків до рум’яності і відразу ж подаємо до столу. Приємного апетиту!