Солянка з капустою, огірками та помідорами на зиму
Солянка з капустою, огірками та помідорами на зиму порадує вас своєю соковитістю і гарним зовнішнім виглядом. Частування стане яскравим доповненням до ваших гарячих страв. Урізноманітніть домашнє меню за допомогою перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 0,5 л.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 0,5 кг
- Помідори – 300 гр.
- Огірок свіжий – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Морква – 100 гр.
- Сіль – 30 гр.
- Масло рослинне – 100 мл
- Лист лавровий – 3 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Заготовимо солянку з капустою, огірками та помідорами на зиму. Першим ділом готуємо потрібні інгредієнти.
Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту.
Крок 3. Промиваємо огірки і нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
Крок 5. На невеликі кубики розбираємо помідори.
Крок 6. Обсмажуємо цибулю в сотейнику з рослинним маслом до прозорого стану. Доповнюємо його капустою.
Крок 7. Викладаємо сюди огірки, помідори та моркву. Тушкуємо близько 25 хвилин. Солимо і доповнюємо лавровим листком. Готуємо ще 10 хвилин і розкладаємо по стерилізованим банкам. Закатуємо стерильними кришками, закутуємо в ковдру і даємо повністю охолонути.
Крок 8. Солянка з капустою, огірками та помідорами на зиму готова. Зберігайте в прохолодному місці.