Ароматна солянка з сосисками і картоплею в каструлі на плиті
Яскраву і ароматну солянку в домашніх умовах можна приготувати з сосисками і картоплею. Апетитне блюдо стане відмінним доповненням вашого обіднього меню. Подавайте суп зі сметаною, хлібом і зеленню.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 1 шт.
 - Сосиски – 400 гр.
 - Картопля – 3 шт.
 - Капуста квашена – 100 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Огірок солоний – 3 шт.
 - Маслини – 1 ст. л.
 - Лимон – 1/3 шт.
 - Паста томатна – 60 гр.
 - Сіль – за смаком.
 - Спеції – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
1. У каструлі готуємо бульйон з курячого стегна.
2. В цей час очищаємо картоплю, ріжемо його брусками і занурюємо в киплячий бульйон.
3. Подрібнюємо цибулю з морквою. Смажимо овочі і після додаємо до них дрібно нарізані огірки і квашену капусту. Тушкуємо масу в томатному соусі 10 хвилин.
4. Перекладаємо овочеву суміш в бульйон. Сюди ж відправляємо кубики сосисок. Солимо блюдо і посипаємо спеціями. Варимо ще 20 хвилин і в кінці додаємо шматочки лимона і маслини.
5. Наваристий суп з сосисками готовий. Розливайте частування по тарілках і подавайте до столу!












