Сосиски в листковому тесті в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Красиві сосиски з листкового тіста кісками

З листкового тіста можна приготувати безліч різноманітних страв. Пропонуємо вашій увазі варіант швидкого і смачного перекусу – сосиски з листкового тіста кісками. Готується випічка просто, а виходить красиво! Сосиски можна вибирати будь-які, орієнтуйтеся на власний смак і побажання.

Час готування: 1 ч. 10 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Тісто листкове дріжджове – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 10 гр.
  • Жовток – 1 шт.
  • Сосиски – 4 шт.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

1. Листкове тісто слід розморозити – залиште його на 30 хвилин при кімнатній температурі. Далі присипте робочий стіл пшеничного борошном, викладіть на неї розморожене тісто.

2. Злегка розкачайте тісто, потім розділіть його на 4 частини, вирізати прямокутники, які за розміром будуть співвідноситися з сосисками. Сосиски, очищені від плівок, викладіть по центру кожного прямокутника.

3. На всіх шматочках тесту необхідно зробити бічні надрізи під кутом з кожної сторони.

4. Після цього внапуск накладайте смужки тіста один на одного, тим самим формуючи косички.

5. Ці дії слід повторити з усіма сосисками і тестом.

6. На деко, застелене пергаментом, викладаємо заготовки, змащуємо їх яєчним жовтком. Деко з вмістом поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

7. Сосиски з листкового тіста кісками готові! Прикрасьте їх за бажанням зеленню і подавайте до столу!

Приємного вам апетиту!