Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

Дуже смачне стегно індички, запечена в рукаві

Оригінальний і корисний варіант для сімейної вечері – стегно індички, запечена в рукаві. Завдяки такому способу страва виходить хрустким зовні, м’яким і соковитим всередині.

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 1 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Паприка – 0,5 ст. л.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
  • Лист лавровий -2 шт
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Стегно індички ретельно промиваємо під водою і просушуємо. Видалити шкірку не обов’язково. Заздалегідь підготуємо і необхідні спеції.

2. Натираємо м’ясо сіллю, паприкою і невеликою кількістю хмелі-сунелі.

3. Проробляємо в продукті невеликі отвори і кладемо в них зубчики часнику і горошини чорного перцю.

4. Викладаємо стегно разом з лавровими листами в рукав для випікання. Зав’язуємо його з обох сторін і випікаємо 1 годину при температурі 200 градусів. Після можна розірвати рукав, зменшити градуси і потримати страву ще 15 хвилин.

5. Готове стегно індички виходить соковитим і рум’яним. Діліть страву на порції і подавайте до столу!