Дуже смачне стегно індички, запечена в рукаві
Оригінальний і корисний варіант для сімейної вечері – стегно індички, запечена в рукаві. Завдяки такому способу страва виходить хрустким зовні, м’яким і соковитим всередині.
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 1 година 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Стегно індички – 1 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Паприка – 0,5 ст. л.
- Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
- Лист лавровий -2 шт
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Стегно індички ретельно промиваємо під водою і просушуємо. Видалити шкірку не обов’язково. Заздалегідь підготуємо і необхідні спеції.
2. Натираємо м’ясо сіллю, паприкою і невеликою кількістю хмелі-сунелі.
3. Проробляємо в продукті невеликі отвори і кладемо в них зубчики часнику і горошини чорного перцю.
4. Викладаємо стегно разом з лавровими листами в рукав для випікання. Зав’язуємо його з обох сторін і випікаємо 1 годину при температурі 200 градусів. Після можна розірвати рукав, зменшити градуси і потримати страву ще 15 хвилин.
5. Готове стегно індички виходить соковитим і рум’яним. Діліть страву на порції і подавайте до столу!