Соковитий і ароматний стейк зі стегна індички в духовці
Яскравою ідеєю для невеликого домашнього вечері може стати апетитний м’ясний стейк. Приготуйте страва з філе стегна індички. Готовий продукт вийде соковитим, м’яким і ароматним.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Стейк стегна індички – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець солодкий болгарський – 1 шт.
- Соус томатний – 100 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 20 мл
Процес приготування:
1. Стейки з стегна промиваємо водою, потім даємо їм обсохнути.
2. Шматочки м’яса натираємо сіллю і обсипаємо спеціями за смаком. Можна використовувати мелений перець або паприку.
3. Пряні шматочки м’яса викладаємо на розстелену фольгу.
4. Поливаємо продукт томатним соусом і майонезом. Зверху доповнюємо тонкими шматочками болгарського перцю, який попередньо очищаємо від насіння.
5. Загортаємо фольгою підготовлене м’ясо індички. Зверху робимо невеликий отвір. Це допоможе м’яса краще запектися.
6. Відправляємо блюдо в духовку на 1 годину. Готуємо при температурі 180 градусів.
7. Готові стейки витягуємо з фольги і викладаємо на тарілку. М’ясне блюдо можна доповнити гарніром або зеленню. Приємного апетиту!