Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

Соковитий і ароматний стейк зі стегна індички в духовці

Яскравою ідеєю для невеликого домашнього вечері може стати апетитний м’ясний стейк. Приготуйте страва з філе стегна індички. Готовий продукт вийде соковитим, м’яким і ароматним.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Стейк стегна індички – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець солодкий болгарський – 1 шт.
  • Соус томатний – 100 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

1. Стейки з стегна промиваємо водою, потім даємо їм обсохнути.

2. Шматочки м’яса натираємо сіллю і обсипаємо спеціями за смаком. Можна використовувати мелений перець або паприку.

3. Пряні шматочки м’яса викладаємо на розстелену фольгу.

4. Поливаємо продукт томатним соусом і майонезом. Зверху доповнюємо тонкими шматочками болгарського перцю, який попередньо очищаємо від насіння.

5. Загортаємо фольгою підготовлене м’ясо індички. Зверху робимо невеликий отвір. Це допоможе м’яса краще запектися.

6. Відправляємо блюдо в духовку на 1 годину. Готуємо при температурі 180 градусів.

7. Готові стейки витягуємо з фольги і викладаємо на тарілку. М’ясне блюдо можна доповнити гарніром або зеленню. Приємного апетиту!