Простий і смачний рецепт стегна індички з картоплею в духовці
Апетитне блюдо для сімейного вечері виходить з картоплі і стегна індички. Поживні продукти після приготування в духовці виходять соковитими і ароматними. Домашні оцінять!
Час готування: 1 година 50 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Стегно індички – 1 шт.
- Картопля – 10 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Обдаємо стегно індички під холодною водою. Картопля очищаємо від шкірки і також промиваємо.
2. Підготуємо спеції для приготування страви. Можна використовувати приправи для м’яса, мелені перці або сушений часник.
3. Рясно посипаємо продукти сіллю і пряними спеціями.
4. Викладаємо картоплю з стегном в рукав для випікання. Вливаємо сюди дві ложки масла і зав’язуємо з обох сторін. Акуратно перемішуємо інгредієнти і відправляємо в духовку на 1 годину. Спочатку готуємо при температурі 200 градусів.
5. Через годину зменшуємо температуру духовки, розрізаємо рукав і випікаємо страву ще 30 хвилин.
6. Готову страву розкладаємо по тарілках. Стегно індички можна розрізати на шматочки поменше. Готово, подаємо до столу!