Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

Простий і смачний рецепт стегна індички з картоплею в духовці

Апетитне блюдо для сімейного вечері виходить з картоплі і стегна індички. Поживні продукти після приготування в духовці виходять соковитими і ароматними. Домашні оцінять!

Час готування: 1 година 50 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 1 шт.
  • Картопля – 10 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Обдаємо стегно індички під холодною водою. Картопля очищаємо від шкірки і також промиваємо.

2. Підготуємо спеції для приготування страви. Можна використовувати приправи для м’яса, мелені перці або сушений часник.

3. Рясно посипаємо продукти сіллю і пряними спеціями.

4. Викладаємо картоплю з стегном в рукав для випікання. Вливаємо сюди дві ложки масла і зав’язуємо з обох сторін. Акуратно перемішуємо інгредієнти і відправляємо в духовку на 1 годину. Спочатку готуємо при температурі 200 градусів.


5. Через годину зменшуємо температуру духовки, розрізаємо рукав і випікаємо страву ще 30 хвилин.

6. Готову страву розкладаємо по тарілках. Стегно індички можна розрізати на шматочки поменше. Готово, подаємо до столу!