Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

М’який і соковитий стейк, приготований з гомілки індички

Для яскравого та швидкого вечері на двох можна приготувати стейки з гомілки індички. М’ясний продукт порадує соковитим і ніжним смаком. Подавайте до столу разом зі свіжими овочами і ароматною зеленню.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Гомілку індички – 2 шт.
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Мед – 50 гр.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Лимон – ¼ шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Гомілка індички разрубаем на товсті стейки. Ретельно промиваємо їх.

2. У глибокій мисці змішуємо соєвий соус з медом, сіллю і чорним меленим перцем. Занурюємо в маринад м’ясо.

3. Розмазуємо по м’ясу гірчицю.

4. Поливаємо заготівлю лимонним соком. Маринуємо 10-15 хвилин.

5. Ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом. Смажимо тут стейки з гомілки до хрусткої скоринки з обох сторін.

6. За 5 хвилин до готовності кладемо в киплячу олію порізаний зубчик часнику. Це додасть страві яскравий аромат.

7. Апетитні готові стейки! Викладайте їх на тарілку і ставте на стіл, доповнивши свіжими овочами та зеленню.