М’який і соковитий стейк, приготований з гомілки індички
Для яскравого та швидкого вечері на двох можна приготувати стейки з гомілки індички. М’ясний продукт порадує соковитим і ніжним смаком. Подавайте до столу разом зі свіжими овочами і ароматною зеленню.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Гомілку індички – 2 шт.
- соєвий Соус – 100 мл
- Мед – 50 гр.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Часник – 1 зубчик
- Лимон – ¼ шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Гомілка індички разрубаем на товсті стейки. Ретельно промиваємо їх.
2. У глибокій мисці змішуємо соєвий соус з медом, сіллю і чорним меленим перцем. Занурюємо в маринад м’ясо.
3. Розмазуємо по м’ясу гірчицю.
4. Поливаємо заготівлю лимонним соком. Маринуємо 10-15 хвилин.
5. Ставимо на плиту сковороду з рослинним маслом. Смажимо тут стейки з гомілки до хрусткої скоринки з обох сторін.
6. За 5 хвилин до готовності кладемо в киплячу олію порізаний зубчик часнику. Це додасть страві яскравий аромат.
7. Апетитні готові стейки! Викладайте їх на тарілку і ставте на стіл, доповнивши свіжими овочами та зеленню.