Покроковий рецепт приготування стейка з стегна індички на сковороді
Для апетитного і яскравого вечері на двох можна приготувати стейки з стегнової частини індички. Страва порадує приємним пряним ароматом і ніжним смаком. Подавайте з овочами і зеленню.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Стейк зі стегна індички – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Стегна індички обдаємо холодною водою і обтираем рушником. Рясно обмазуємо сіллю і спеціями за смаком. Для страви підійде паприка і суміш перців.
2. Чистимо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.
3. Вичавлюємо в заготовку сік половинки лимона. Маринуємо з м’ясом близько 10-15 хвилин.
4. Нагріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом. Спершу смажимо стейки до яскравого рум’янцю, потім тушкуємо їх з цибулею 5-10 хвилин.
5. Готове блюдо викладаємо на порційну тарілку. Доповнюємо м’ясо овочами, зеленню і подаємо до столу!