Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

Покроковий рецепт приготування стейка з стегна індички на сковороді

Для апетитного і яскравого вечері на двох можна приготувати стейки з стегнової частини індички. Страва порадує приємним пряним ароматом і ніжним смаком. Подавайте з овочами і зеленню.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Стейк зі стегна індички – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Стегна індички обдаємо холодною водою і обтираем рушником. Рясно обмазуємо сіллю і спеціями за смаком. Для страви підійде паприка і суміш перців.

2. Чистимо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.

3. Вичавлюємо в заготовку сік половинки лимона. Маринуємо з м’ясом близько 10-15 хвилин.

4. Нагріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом. Спершу смажимо стейки до яскравого рум’янцю, потім тушкуємо їх з цибулею 5-10 хвилин.

5. Готове блюдо викладаємо на порційну тарілку. Доповнюємо м’ясо овочами, зеленню і подаємо до столу!