Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

Як посмажити смачні стейки з індички в паніровці?

Корисна і поживна ідея для домашнього обіду – стейки з індички в хрусткій паніровці. М’ясний продукт ідеально поєднується зі свіжими овочами і будь-яким гарніром за смаком.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 0,5 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Сухарі панірувальні – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Розморожуємо філе індички і ділимо його на стеки товщиною 1 див.

2. Злегка відбиваємо кожен шматочок, потім посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.

3. Далі м’ясо обвалюють в борошні.

4. Після занурюємо продукт у збиту яєчну суміш.

5. Наостанок обсипаємо шматки індички панірувальними сухарями.

6. Ставимо сковороду на плиту, вливаємо в неї рослинне масло і викладаємо підготовлені стейки в паніровці. Смажимо до появи яскравої золотистої скоринки.

7. Апетитні стейки з хрусткою скоринкою готові. Викладайте на тарілку і пригощайте домашніх!