Як посмажити смачні стейки з індички в паніровці?
Корисна і поживна ідея для домашнього обіду – стейки з індички в хрусткій паніровці. М’ясний продукт ідеально поєднується зі свіжими овочами і будь-яким гарніром за смаком.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе індички – 0,5 кг
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Сухарі панірувальні – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Розморожуємо філе індички і ділимо його на стеки товщиною 1 див.
2. Злегка відбиваємо кожен шматочок, потім посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
3. Далі м’ясо обвалюють в борошні.
4. Після занурюємо продукт у збиту яєчну суміш.
5. Наостанок обсипаємо шматки індички панірувальними сухарями.
6. Ставимо сковороду на плиту, вливаємо в неї рослинне масло і викладаємо підготовлені стейки в паніровці. Смажимо до появи яскравої золотистої скоринки.
7. Апетитні стейки з хрусткою скоринкою готові. Викладайте на тарілку і пригощайте домашніх!