М’який і ароматний стейк з індички в соєвому соусі
Цікавий на смак стейк з м’яса індички виходить в маринаді з соєвого соусу. Добре просочений продукт виходить м’яким і соковитим. Апетитна ідея для вашого домашнього столу.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Філе індички – 2 шт.
- Соус соєвий – 80 мл
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Гарненько промиваємо філе індички. Протираємо продукт паперовим рушником і викладаємо його в глибоку тарілку. Поливаємо двома столовими ложками рослинного масла.
2. Далі вливаємо соєвий соус. Перемішуємо шматки м’яса.
3. Доповнюємо заготівлю сухими травами. Робимо в м’ясі невеликі проколи за допомогою виделки. Маринуємо в холодильнику 10-15 хвилин.
4. Мариновані стейки перекладаємо в сковороду з рослинним маслом. Смажимо на великому вогні з кожного боку по 3-4 хвилини.
5. Готові смажені стейки викладаємо на тарілку разом з гарніром і свіжими овочами. Подавайте яскраве страву на стіл!