Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

М’який і ароматний стейк з індички в соєвому соусі

Цікавий на смак стейк з м’яса індички виходить в маринаді з соєвого соусу. Добре просочений продукт виходить м’яким і соковитим. Апетитна ідея для вашого домашнього столу.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Філе індички – 2 шт.
  • Соус соєвий – 80 мл
  • Хмелі-сунелі – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Гарненько промиваємо філе індички. Протираємо продукт паперовим рушником і викладаємо його в глибоку тарілку. Поливаємо двома столовими ложками рослинного масла.

2. Далі вливаємо соєвий соус. Перемішуємо шматки м’яса.

3. Доповнюємо заготівлю сухими травами. Робимо в м’ясі невеликі проколи за допомогою виделки. Маринуємо в холодильнику 10-15 хвилин.

4. Мариновані стейки перекладаємо в сковороду з рослинним маслом. Смажимо на великому вогні з кожного боку по 3-4 хвилини.

5. Готові смажені стейки викладаємо на тарілку разом з гарніром і свіжими овочами. Подавайте яскраве страву на стіл!