Як просто і смачно посмажити стейк з яловичини на кістці?
В домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістки. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Стейк на кістці – 2 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Розмарин – 2 гілки.
- Сіль морська – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Масло оливкова – 2 ч. л.
Процес приготування:
1. Спочатку стейки промиваємо під водою. Якщо вони були охолоджені, то даємо їм полежати 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
2. Далі підготуємо спеції за списком: часник, чилі і розмарин.
3. Викладаємо м’ясо на сковороду з оливковою олією. Сюди ж викладаємо часник з розмарином. Посипаємо блюдо морською сіллю.
4. Через 4-5 хвилин перевертаємо заготовку. Смажимо ще стільки ж. Додаємо перець чилі і вершкове масло.
5. Після готовності даємо стейкам на кісточці відпочити близько 5 хвилин. Можна пробувати!