Стейк з яловичини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як просто і смачно посмажити стейк з яловичини на кістці?

В домашніх умовах яловичий стейк можна приготувати на кістки. Так м’ясне частування вийде неймовірно соковитим і ніжним. Подавайте ситне і смачне блюдо з овочевим салатом або іншими гарнірами.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Стейк на кістці – 2 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Розмарин – 2 гілки.
  • Сіль морська – за смаком.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Масло оливкова – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Спочатку стейки промиваємо під водою. Якщо вони були охолоджені, то даємо їм полежати 10-15 хвилин при кімнатній температурі.

2. Далі підготуємо спеції за списком: часник, чилі і розмарин.

3. Викладаємо м’ясо на сковороду з оливковою олією. Сюди ж викладаємо часник з розмарином. Посипаємо блюдо морською сіллю.

4. Через 4-5 хвилин перевертаємо заготовку. Смажимо ще стільки ж. Додаємо перець чилі і вершкове масло.

5. Після готовності даємо стейкам на кісточці відпочити близько 5 хвилин. Можна пробувати!