Стейк зубатки з овочами в духовці
Стейк зубатки з овочами в духовці – це дуже яскраве і соковите блюдо, яке стане родзинкою вашого домашнього меню. Приготувати рибу смачно нескладно. Для цього беріть на замету покроковий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і приємно здивуйте близьких.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Стейк зубатки – 2 шт.
- Кабачок – 2 шт.
- Перець болгарський червоний – 1 шт.
- в’ялені Помідори – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лимон – 2 скибочки.
- Часник – 4 зубчики.
- Рис відварний – 300 гр.
- Сіль – за смаком.
- Кріп сушений – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Стейки зубатки попередньо розморожуємо, промиваємо й обсушуємо. Для зручності можна розрізати на дві частини.
Крок 2. Рибу солимо і посипаємо сушеним кропом.
Крок 3. Очищаємо овочі: кабачки, болгарський перець, цибулю і зубчики часнику.
Крок 4. Кабачок нарізаємо соломкою, ріпчаста цибулю – тонкими півкільцями. Викладаємо овочі на деко з фольгою.
Крок 5. Викладаємо рибні шматочки. Закриваємо їх соломкою перцю, шматочками в’ялених помідорів і часточками лимона.
Крок 6. Прикриваємо фольгою і готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Після фольгу прибираємо і готуємо ще 15 хвилин.
Крок 7. За цей час відварюємо рис.
Крок 8. Стейк зубатки з овочами в духовці готовий. Подавайте до столу з рисом, соковита і яскрава частування!