Стейк зубатки в духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Стейк зубатки з овочами в духовці

Стейк зубатки з овочами в духовці – це дуже яскраве і соковите блюдо, яке стане родзинкою вашого домашнього меню. Приготувати рибу смачно нескладно. Для цього беріть на замету покроковий кулінарний рецепт в домашніх умовах. Порадуйте себе і приємно здивуйте близьких.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Стейк зубатки – 2 шт.
  • Кабачок – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • в’ялені Помідори – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Лимон – 2 скибочки.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Рис відварний – 300 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп сушений – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Стейки зубатки попередньо розморожуємо, промиваємо й обсушуємо. Для зручності можна розрізати на дві частини.

Крок 2. Рибу солимо і посипаємо сушеним кропом.

Крок 3. Очищаємо овочі: кабачки, болгарський перець, цибулю і зубчики часнику.

Крок 4. Кабачок нарізаємо соломкою, ріпчаста цибулю – тонкими півкільцями. Викладаємо овочі на деко з фольгою.

Крок 5. Викладаємо рибні шматочки. Закриваємо їх соломкою перцю, шматочками в’ялених помідорів і часточками лимона.

Крок 6. Прикриваємо фольгою і готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Після фольгу прибираємо і готуємо ще 15 хвилин.

Крок 7. За цей час відварюємо рис.

Крок 8. Стейк зубатки з овочами в духовці готовий. Подавайте до столу з рисом, соковита і яскрава частування!