Стейк зубатки в духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці

Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці, виходить неймовірно смачним і апетитним. Готовий продукт яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Можна подавати до обіду, вечері чи в свята. Для швидкого і нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Стейк синьою зубатки – 0,7 кг
  • Гірчиця зернова – 1 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Спеції для риби – на смак.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Стейки синьою зубатки промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.

Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Сюди ж відправляємо зернову гірчицю, рослинне масло, лимонний сік і спеції.

Крок 3. Ретельно збиваємо продукти для отримання однорідної маси.

Крок 4. Викладаємо стейки зубатки в глибоку форму для запікання.

Крок 5. Заливаємо ароматною яєчно-гірчичною сумішшю рибні шматочки.

Крок 6. Випікаємо блюдо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці, готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!