Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці
Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці, виходить неймовірно смачним і апетитним. Готовий продукт яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Можна подавати до обіду, вечері чи в свята. Для швидкого і нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Стейк синьою зубатки – 0,7 кг
- Гірчиця зернова – 1 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Лимон – 0,5 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Стейки синьою зубатки промиваємо під водою і обсушуємо паперовими рушниками.
Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Сюди ж відправляємо зернову гірчицю, рослинне масло, лимонний сік і спеції.
Крок 3. Ретельно збиваємо продукти для отримання однорідної маси.
Крок 4. Викладаємо стейки зубатки в глибоку форму для запікання.
Крок 5. Заливаємо ароматною яєчно-гірчичною сумішшю рибні шматочки.
Крок 6. Випікаємо блюдо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Соковитий стейк синьою зубатки, запечений в духовці, готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!