Стейк зубатки з картоплею в духовці
Стейк зубатки з картоплею в духовці виходить напрочуд смачним і поживним. Готовий продукт яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Можна подавати до обіду, вечері чи в свята. Для нескладного приготування апетитного стейка з картоплею використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Стейк зубатки – 2 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції для картоплі – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Стейки зубатки промиваємо під водою і обсушуємо паперовим рушником.
Крок 2. Солимо рибні шматочки і посипаємо чорним меленим перцем.
Крок 3. Картоплю очищаємо і нарізаємо кружальцями. Порційно викладаємо картоплю на шматочки фольги. Нам буде потрібно два шматки для двох стейків. Можна додати трохи солі і перцю.
Крок 4. Посипаємо картоплю спеціальної приправою.
Крок 5. Кладемо стейки на картоплю.
Крок 6. Загортаємо продукт фольгою і кладемо на деко для запікання. Готуємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 7. Через 10 хвилин фольгу розкриваємо і посипаємо заготовки тертим сиром. Готуємо до завершення.
Крок 8. Стейк зубатки з картоплею в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!