Стейк зубатки в духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Стейк зубатки з картоплею в духовці

Стейк зубатки з картоплею в духовці виходить напрочуд смачним і поживним. Готовий продукт яскраво різноманітить ваше домашнє меню. Можна подавати до обіду, вечері чи в свята. Для нескладного приготування апетитного стейка з картоплею використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Стейк зубатки – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для картоплі – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Стейки зубатки промиваємо під водою і обсушуємо паперовим рушником.

Крок 2. Солимо рибні шматочки і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 3. Картоплю очищаємо і нарізаємо кружальцями. Порційно викладаємо картоплю на шматочки фольги. Нам буде потрібно два шматки для двох стейків. Можна додати трохи солі і перцю.

Крок 4. Посипаємо картоплю спеціальної приправою.

Крок 5. Кладемо стейки на картоплю.

Крок 6. Загортаємо продукт фольгою і кладемо на деко для запікання. Готуємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Через 10 хвилин фольгу розкриваємо і посипаємо заготовки тертим сиром. Готуємо до завершення.

Крок 8. Стейк зубатки з картоплею в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!