Гречаний суп із фрикадельками
Гречаний суп із фрикадельками – це оригінальне кулінарне рішення для великого сімейного обіду. Готова гаряча страва виходить неймовірно смачною, апетитною та поживною. Кулінарний процес порадує своєю простотою та нетривалістю. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Крупа гречана – 50 гр.
- Фарш м’ясний – 250 грн.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 3 гілки.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо від шкірки картопля, промиваємо її під водою і обробляють на кубики середнього розміру. Опускаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо.

Крок 2. Добре перебираємо та промиваємо гречку. Також відправляємо її до каструлі з картоплею.

Крок 3. В окремому посуді з’єднуємо м’ясний фарш із сіллю та спеціями. За бажанням можна додати подрібнений часник.

Крок 4. Сюди ж відправляємо дрібно нарубану цибулю і добре все вимішуємо.

Крок 5. Для засмаження також подрібнюємо цибулину та натираємо на великій тертці моркву.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній овочі близько 5 хвилин. Викладаємо їх у нашу каструлю із супом.

Крок 7. З фаршу мокрими руками ліпимо акуратні кульки і також занурюємо в суп. Варимо до готовності 15 хвилин.

Крок 8. Гречаний суп із фрикадельками готовий. Можна куштувати!













