Суп з галушками – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Дуже смачний суп з сирними галушками

Смачніше супу з галушками, може бути тільки суп з сирними галушками. Приготувати таку страву можна менше, ніж за годину, а в результаті ми отримаємо наваристий, ситний супчик, яким порадуємо всіх домочадців!

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Окорок курячий – 1 шт.
  • Вода – 3 л
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Рис – 4 ст. л.
  • Сир – 150 гр.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. У каструлю відповідного розміру наливаємо приблизно 3 літри води, кладемо цілу очищену цибулину і заздалегідь промитий окіст. Готуємо на помірному вогні 15 хвилин, а потім зменшуємо полум’я і ще 40 хвилин до повної готовності курки.

2. У процесі варіння обов’язково знімаємо образовывающуюся пінку. Саме завдяки цій дії, готовий бульйон буде повністю прозорим. Через 40 хвилин цибулю викидаємо, а м’ясо перекладаємо на тарілку і даємо час охолонути.

3. Одну середню картошину «звільняємо» від шкірки, ріжемо середніми кубиками і закидаємо в бульйон.

4. Наступним етапом в каструлю відправляємо промитий рис і сіль.

5. Займемося галушками. В окремій ємності з’єднуємо дрібно натертий сир, яйце, чорний мелений перець і борошно – ретельно перемішуємо.

6. Змочуємо Руки в невеликій кількості олії, зачерпываем трохи сирного «тесту», формуємо кульки і – відправляємо їх у суп.

7. Курку розбираємо на волокна і повертаємо в бульйон.

8. Морквину подрібнюємо на тертці і додаємо в першу страву рівно через 10 хвилин після галушок.

9. Продовжуємо готування супу ще близько хвилин на мінімальному вогні.

10. Гарячий супчик з сирними галушками розливаємо по тарілках, за бажанням прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!