Суп з галушками – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Молочний суп з галушками з дитинства

Варимо незвичайний супчик без додавання м’яса – на молоці, який напевно сподобається навіть самим маленьким. Таке блюдо чудово підходить, як для ситних і повноцінних сніданків, так і для полдников.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Молоко – 1 л
  • Крупа манна – ½ склянки
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Вода – ½ склянки
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

1. У сотейнику або каструлі з товстим вдень, розтоплюємо 30 грам вершкового масла разом з сіллю і водою, доводимо до кипіння.

2. Потім засипаємо ½ склянки манки, гарненько розмішуємо і готуємо 5-6 хвилин. Отримана маса повинна без проблем відходити від стінок посуду.

3. Далі остуджуємо вершково-манну масу до температури 80 градусів, вбиваємо одне яйце – перетираємо виделкою.

4. Дану маніпуляцію повторюємо кожен з яйцем.

. У глибокому посуді доводимо молоко до кипіння і чайною ложкою, змоченою в гарячій воді, зачерпываем «тісто» і занурюємо в молоко. Варимо галушки приблизно 10-12 хвилин на маленькому вогні.

6. Готовий суп розливаємо по тарілках і заправляємо невеликою кількістю вершкового масла. Приємного апетиту!