Суп з квасолею, консервованої у власному соку
Соковита квасолю з банки у власному соку – відмінна основа для живильного домашнього супу. Спробуйте просту кулінарну ідею для затишного обіду в колі сім’ї. Порадуйте рідних яскравим стравою.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Квасоля, консервована у власному соку – 150 гр.
 - Картопля – 3 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Часник – 2 зубчики.
 - Сіль – за смаком.
 - Спеції – за смаком.
 - Вода – 1,5 л
 
Процес приготування:
1. Чистимо і нарізаємо невеликими шматочками картоплю. Відварюємо її в каструлі з водою.
2. Очищену моркву ріжемо кубиками або натираємо на терці.
3. Дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо овочі і занурюємо їх у каструлю.
4. Опускаємо в заготовку консервовану квасолю разом з соком.
5. Сюди ж опускаємо подрібнені зубчики часнику.
6. Солимо і посипаємо блюдо спеціями. Тримаємо суп на слабкому вогні близько 10-15 хвилин.
7. Домашній суп з квасолею з банки у власному соку готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся.












