Овочевий суп з кукурудзою
Овочевий суп з кукурудзою виглядає досить привабливо. Цей нескладний рецепт гармонійно впишеться в раціон вегетаріанців або тих, хто дотримується посту. Яскравий суп ідеальний для зайнятих людей. Копчена паприка надає цікаве післясмак. Для приготування рецепту допускається використовувати овочевий бульйон.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Склад:
- Кукурудза консервована – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- копчена Паприка – щіпка.
- Масло рослинне для обсмажування.
- Сіль – щіпка.
- Перець чорний мелений – щіпка.
- Кріп – 1 пучок.
- Вода – 1,5 л
Процес приготування:
Крок 1. Кукурудзу процідимо через сито і сполоснем під краном. Коренеплоди очистимо економкою. З лука приберемо лушпиння. Промиємо кріп. Відміряємо улюблені прянощі.
Крок 2. Підготовлену картоплю наріжемо квадратами. Відправимо в каструлю. Наллємо води. Поставимо на плиту. Доведемо до кипіння і зменшимо нагрів.
Крок 3. Поки готується картопля, подрібнити цибулину і присмажимо її з рослинним маслом на гарячій сковороді.
Крок 4. Порубаємо морквину і відправимо до цибулі пассероваться.
Крок 5. Засмажку і кукурудзу перекладемо до картоплі. Приправимо сіллю, перцем і паприкою. На свій розсуд додамо інші прянощі. Доведемо до кипіння. Прогреем кілька хвилин.
Крок 6. Промитий кріп дрібно нарубим, додамо в суп і відключимо нагрівання. За бажанням додамо іншу зелень.
Крок 7. Наповнимо тарілки яскравим стравою і приступимо до дегустації. Приємного апетиту!