Суп з кукурудзою – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Овочевий суп з кукурудзою

Овочевий суп з кукурудзою виглядає досить привабливо. Цей нескладний рецепт гармонійно впишеться в раціон вегетаріанців або тих, хто дотримується посту. Яскравий суп ідеальний для зайнятих людей. Копчена паприка надає цікаве післясмак. Для приготування рецепту допускається використовувати овочевий бульйон.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Кукурудза консервована – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • копчена Паприка – щіпка.
  • Масло рослинне для обсмажування.
  • Сіль – щіпка.
  • Перець чорний мелений – щіпка.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

Крок 1. Кукурудзу процідимо через сито і сполоснем під краном. Коренеплоди очистимо економкою. З лука приберемо лушпиння. Промиємо кріп. Відміряємо улюблені прянощі.

Крок 2. Підготовлену картоплю наріжемо квадратами. Відправимо в каструлю. Наллємо води. Поставимо на плиту. Доведемо до кипіння і зменшимо нагрів.

Крок 3. Поки готується картопля, подрібнити цибулину і присмажимо її з рослинним маслом на гарячій сковороді.

Крок 4. Порубаємо морквину і відправимо до цибулі пассероваться.

Крок 5. Засмажку і кукурудзу перекладемо до картоплі. Приправимо сіллю, перцем і паприкою. На свій розсуд додамо інші прянощі. Доведемо до кипіння. Прогреем кілька хвилин.

Крок 6. Промитий кріп дрібно нарубим, додамо в суп і відключимо нагрівання. За бажанням додамо іншу зелень.

Крок 7. Наповнимо тарілки яскравим стравою і приступимо до дегустації. Приємного апетиту!