Як зварити смачний суп з фрикадельками з курячого фаршу і картоплею?
В рамках обіднього меню оцініть яскраву ідею супу з картоплі і фрикадельок. М’ясний інгредієнт легко приготувати з курячого фаршу. Готову страву потішить приємним ароматом і насиченим смаком.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Фарш курячий – 300 гр.
 - Картопля – 3 шт.
 - Крупа пшоняна – 80 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 0,5 шт.
 - Яйце – 1 шт.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Лист лавровий – 1 шт.
 - Зелень – за смаком.
 - Вода – 2,5 л
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
1. Очищаємо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками. Занурюємо продукт в каструлю з водою.
2. Солимо вміст і доповнюємо його лавровим листком. Ставимо на плиту.
3. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо.
4. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі до м’якого стану.
5. Курячий фарш доповнюємо чорним меленим перцем і курячим яйцем.
6. Розмішуємо м’ясну масу і ліпимо з неї кульки невеликого розміру.
7. Опускаємо підготовлені фрикадельки в каструлю з картоплею.
8. Слідом відправляємо в овочеву страву піджарку.
9. Промиваємо пшоняну крупу і також кладемо її в блюдо.
10. Варимо суп на слабкому вогні близько 15 хвилин.
11. Доповнюємо вміст подрібненою зеленню і прибираємо з вогню.
12. Наваристий суп з фрикадельками і картоплею готовий. Діліть його на порції подавайте до столу!












