Дуже смачний рулет зі свинячої рульки в рукаві
Цікаве блюдо, яке перетворить Ваш обідній стіл – рулет з свинячої рульки в рукаві. Готувати його нескладно і не клопітно. Крім того, рулет після охолодження можна використовувати у приготуванні бутербродів та інших швидких закусок.
Час готування: 180
Час приготування: 60 хв
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Рулька свиняча – 1,6 кг
- куряче Філе – 600 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Рульку зіскоблити ножем і помийте.
Крок 2. Розріжте рульку, видаліть кістки і розгорніть її. Просыпьте м’ясо спеціями і сіллю.
Крок 3. Куряче філе також змастіть спеціями і сіллю. Викладіть філе на гомілку.
Крок 4. Очистіть часник і моркву наріжте їх скибочками. Викладіть овочі на м’ясо.
Крок 5. Згорніть рулет і зв’яжіть його ниткою. Рулет помістіть в рукав і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте 1,5 години. Потім розріжте рукав і готуйте ще 25-30 хвилин.
Крок 6. Рулет вийміть з рукава і подавайте в гарячому вигляді до столу.