Свиняча рулька в рукаві в духовці – 6 рецептів з покроковими фото

Дуже смачний рулет зі свинячої рульки в рукаві

Цікаве блюдо, яке перетворить Ваш обідній стіл – рулет з свинячої рульки в рукаві. Готувати його нескладно і не клопітно. Крім того, рулет після охолодження можна використовувати у приготуванні бутербродів та інших швидких закусок.

Час готування: 180

Час приготування: 60 хв

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1,6 кг
  • куряче Філе – 600 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Масло соняшникове – 30 мл
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Рульку зіскоблити ножем і помийте.

Крок 2. Розріжте рульку, видаліть кістки і розгорніть її. Просыпьте м’ясо спеціями і сіллю.

Крок 3. Куряче філе також змастіть спеціями і сіллю. Викладіть філе на гомілку.

Крок 4. Очистіть часник і моркву наріжте їх скибочками. Викладіть овочі на м’ясо.

Крок 5. Згорніть рулет і зв’яжіть його ниткою. Рулет помістіть в рукав і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте 1,5 години. Потім розріжте рукав і готуйте ще 25-30 хвилин.

Крок 6. Рулет вийміть з рукава і подавайте в гарячому вигляді до столу.