Свиняче серце – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат зі свинячим серцем і солоними огірками

Смачний салат для тихого сімейного обіду і бурхливого свята. Солоні огірочки роблять його соковитим і яскравим смаком. Варене свиняче серце надає салату поживну цінність, крім того, субпродукти дуже корисні для організму.

Час готування: 100

Час приготування: 40 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Серце свиняче – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Яйце варене – 1 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Гірчиця французька – 2 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Серце помийте, розріжте навпіл, видалити згустки крові і вени. Варіть в підсоленій воді 1-1,5 години. Коли серце охолоне, наріжте його соломкою.

Крок 2. Овочі очистіть і промийте. Цибулю наріжте півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці або дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до м’якості.

Крок 3. Солоний огірок наріжте брусками. Складіть інгредієнти в салатницю.

Крок 4. Варене яйце наріжте кубиками, додайте до інших інгредієнтів. Заправте салат майонезом, посоліть і приправте за смаком, перемішайте.

Крок 5. Додайте французьку гірчицю, ще раз перемішайте салат і залиште в холодильнику на 20 хвилин. Потім можна подати салат до столу.