Салат зі свинячим серцем і солоними огірками
Смачний салат для тихого сімейного обіду і бурхливого свята. Солоні огірочки роблять його соковитим і яскравим смаком. Варене свиняче серце надає салату поживну цінність, крім того, субпродукти дуже корисні для організму.
Час готування: 100
Час приготування: 40 хв
Порцій – 4
Склад:
- Серце свиняче – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Яйце варене – 1 шт.
- Майонез – 2-3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Гірчиця французька – 2 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Серце помийте, розріжте навпіл, видалити згустки крові і вени. Варіть в підсоленій воді 1-1,5 години. Коли серце охолоне, наріжте його соломкою.
Крок 2. Овочі очистіть і промийте. Цибулю наріжте півкільцями. Моркву натріть на крупній тертці або дрібно наріжте. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії до м’якості.
Крок 3. Солоний огірок наріжте брусками. Складіть інгредієнти в салатницю.
Крок 4. Варене яйце наріжте кубиками, додайте до інших інгредієнтів. Заправте салат майонезом, посоліть і приправте за смаком, перемішайте.
Крок 5. Додайте французьку гірчицю, ще раз перемішайте салат і залиште в холодильнику на 20 хвилин. Потім можна подати салат до столу.