Свиняче серце – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати свиняче серце в мультиварці?

Як відомо свинина відрізняється ніжним смаком, але в теж час вона жирна і ситна. А ось свинячі субпродукти навпаки нерідко включають в дієтичне меню за їх корисні властивості. Наприклад, свиняче серце містить багато вітамінів, фолієву кислоту, залізо, йод, цинк і не тільки.

Час готування: 100

Час приготування: 30 хв

Порцій – 5

Інгредієнти:

  • Серце свиняче – 1 шт.
  • лавровий Лист – 1-2 шт.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа – 0,25 ч. л.
  • Сметана 15-20 %– 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Зніміть з лушпиння ріпчастої цибулі, обмийте і наріжте півкільцями. Увімкніть мультиварку, виберіть режим «Смаження», влийте оливкове масло і викладіть цибулю, смажте 3-4 хвилини.

Крок 2. Серце помийте, наріжте невеликими частинами. Додайте серце до цибулі і готуйте 10-15 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 3. Коли шматочки серця поміняють колір і зменшуватися в розмірі, додайте сметану.

Крок 4. Перемішайте вміст чаші, додайте приправи і сіль, закрийте кришку мультиварки. Готуйте серце в режимі «Гасіння» 1 годину.

Крок 5. Перед подачею посипте блюдо рубаною зеленню і підготуйте гарнір з картоплі.