Як приготувати свиняче серце в мультиварці?
Як відомо свинина відрізняється ніжним смаком, але в теж час вона жирна і ситна. А ось свинячі субпродукти навпаки нерідко включають в дієтичне меню за їх корисні властивості. Наприклад, свиняче серце містить багато вітамінів, фолієву кислоту, залізо, йод, цинк і не тільки.
Час готування: 100
Час приготування: 30 хв
Порцій – 5
Інгредієнти:
- Серце свиняче – 1 шт.
- лавровий Лист – 1-2 шт.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправа – 0,25 ч. л.
- Сметана 15-20 %– 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Зніміть з лушпиння ріпчастої цибулі, обмийте і наріжте півкільцями. Увімкніть мультиварку, виберіть режим «Смаження», влийте оливкове масло і викладіть цибулю, смажте 3-4 хвилини.
Крок 2. Серце помийте, наріжте невеликими частинами. Додайте серце до цибулі і готуйте 10-15 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 3. Коли шматочки серця поміняють колір і зменшуватися в розмірі, додайте сметану.
Крок 4. Перемішайте вміст чаші, додайте приправи і сіль, закрийте кришку мультиварки. Готуйте серце в режимі «Гасіння» 1 годину.
Крок 5. Перед подачею посипте блюдо рубаною зеленню і підготуйте гарнір з картоплі.