Свинячі реберця в духовці — дуже смачне блюдо, яке можна приготувати у різних маринадах, з картоплею, овочами або грибами. Запечені реберця можуть стати живильним гарячою стравою, так і яскравою закускою для великої компанії. Вибирайте підходящий варіант з 10 покрокових рецептів та пригощайте ваших близьких або гостей!
Як смачно запекти свинячі реберця в фользі в духовці?
Щоб отримати соковиті всередині і хрусткі зовні свинячі реберця, потрібно приготувати їх в духовці з використанням фольги. Ароматне частування підходить для великої родини або компанії. Подавайте з гарніром, овочами або соліннями.
Інгредієнти на
6 порц.
- Свинячі ребра 1 кг
- Сіль за смаком
- Гірчиця порошок ½ ст. л.
- Паприка ½ ст. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Соуси 3 ст. л.
Процес приготування:
- Як смачно приготувати свинячі реберця в духовці? Сіль та інші сухі спеції з’єднуємо в невеликій тарілці. Розмішуємо.
- Ретельно натираємо пряної масою заздалегідь промиті свинячі реберця.
- Щільно загортаємо продукт фольгою і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо близько 1 години.
- Далі розкриваємо фольгу, обмазуємо поверхню соусом барбекю і запікаємо в такому вигляді ще 30 хвилин. При бажанні можна використовувати інший соус за смаком.
- Рум’яні і соковиті всередині свинячі реберця готові! Викладайте їх на тарілки і пригощайте близьких!
