Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті і м’які свинячі реберця в рукаві в духовці

Поживні свинячі реберця можна приготувати в духовці в рукаві для випікання. Це дозволить отримати більш м’який і соковитий продукт. Цікава ідея для вашого домашнього вечері!

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,5 кг
  • Часник – 2 зубчики.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинячі ребра під водою, після обтираем продукт паперовим рушником.

Крок 2. Очищаємо овочі від лушпиння і дрібно нарізаємо їх ножем.

Крок 3. Далі натираємо м’ясної шматок сіллю і спеціями за смаком. Доповнюємо подрібненою цибулею і часником.

Крок 4. Розміщуємо підготовлене блюдо в рукав для випікання. Готуємо 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці. За 10 хвилин до готовності можна зробити в пакеті надріз, це необхідно для отримання золотистої скоринки.

Крок 5. Готові свинячі ребра виймаємо з духовки і подаємо до столу з овочами і зеленню!