Соковиті і м’які свинячі реберця в рукаві в духовці
Поживні свинячі реберця можна приготувати в духовці в рукаві для випікання. Це дозволить отримати більш м’який і соковитий продукт. Цікава ідея для вашого домашнього вечері!
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,5 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо свинячі ребра під водою, після обтираем продукт паперовим рушником.
Крок 2. Очищаємо овочі від лушпиння і дрібно нарізаємо їх ножем.
Крок 3. Далі натираємо м’ясної шматок сіллю і спеціями за смаком. Доповнюємо подрібненою цибулею і часником.
Крок 4. Розміщуємо підготовлене блюдо в рукав для випікання. Готуємо 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці. За 10 хвилин до готовності можна зробити в пакеті надріз, це необхідно для отримання золотистої скоринки.
Крок 5. Готові свинячі ребра виймаємо з духовки і подаємо до столу з овочами і зеленню!