Неймовірно смачні свинячі реберця з картоплею — пальчики оближеш
Готове поживне блюдо для вашого столу – свинячі реберця, запечені в духовці з картоплею. Вам не доведеться витрачати час на окрему приготування гарніру. Подавайте частування до вечері!
Час готування: 1 година 15 хвилин
Час приготування:1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,8 кг
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Часник – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Масло рослинне – для випікання.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячі ребра гарненько промиваємо під водою. Занадто великі жирові частини можна відрізати.
Крок 2. В окремо мисці з’єднуємо сіль зі спеціями. Можна додати суміш перців, сухі трави та інші прянощі за смаком.
Крок 3. Натираємо м’ясний продукт ароматною масою.
Крок 4. Викладаємо заготовку у форму для випікання, яку попередньо обмазуємо рослинним маслом.
Крок 5. Слідом очищаємо картоплю, промиваємо його і ріжемо великими шматками. Посипаємо сіллю і спеціями.
Крок 6. Викладаємо овочі в форму з реберцями.
Крок 7. Запікаємо страву близько години при температурі 180 градусів.
Крок 8. Перекладаємо гаряче блюдо на порційну тарілку і подаємо до столу. Готово!