Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Неймовірно смачні свинячі реберця з картоплею — пальчики оближеш

Готове поживне блюдо для вашого столу – свинячі реберця, запечені в духовці з картоплею. Вам не доведеться витрачати час на окрему приготування гарніру. Подавайте частування до вечері!

Час готування: 1 година 15 хвилин

Час приготування:1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,8 кг
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Часник – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Масло рослинне – для випікання.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячі ребра гарненько промиваємо під водою. Занадто великі жирові частини можна відрізати.

Крок 2. В окремо мисці з’єднуємо сіль зі спеціями. Можна додати суміш перців, сухі трави та інші прянощі за смаком.

Крок 3. Натираємо м’ясний продукт ароматною масою.

Крок 4. Викладаємо заготовку у форму для випікання, яку попередньо обмазуємо рослинним маслом.

Крок 5. Слідом очищаємо картоплю, промиваємо його і ріжемо великими шматками. Посипаємо сіллю і спеціями.

Крок 6. Викладаємо овочі в форму з реберцями.

Крок 7. Запікаємо страву близько години при температурі 180 градусів.

Крок 8. Перекладаємо гаряче блюдо на порційну тарілку і подаємо до столу. Готово!