Свинина великим шматком, запечена в рукаві в духовці
Господині, яким хоч раз доводилося готувати м’ясо в рукаві, давно оцінили переваги цього способу. В рукаві м’ясо нудиться у власному соку, за рахунок чого дуже добре просочується ароматами спецій.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
- Свинина – 1 кг
- Спеції для м’яса – за смаком.
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Свинину вимити, промокніть паперовими рушниками.
2. Шматок м’яса натріть сіллю і спеціями.
3. М’ясо покласти в рукав для запікання, закріпіть його краю з двох сторін.
4. Рукав з м’ясом покладіть на деко і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів.
5. М’ясо запікається 40-60 хвилин.
6. Сік, що виділився при запіканні м’яса, може бути використаний для приготування соусів. М’ясо виходить дуже соковитим і смачним, наріжте його і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!