Свинина цілим шматком, запечена в духовці – 10 рецептів з покроковими фото

Свинина великим шматком, запечена в рукаві в духовці

Господині, яким хоч раз доводилося готувати м’ясо в рукаві, давно оцінили переваги цього способу. В рукаві м’ясо нудиться у власному соку, за рахунок чого дуже добре просочується ароматами спецій.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

  • Свинина – 1 кг
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Сіль – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Свинину вимити, промокніть паперовими рушниками.

2. Шматок м’яса натріть сіллю і спеціями.

3. М’ясо покласти в рукав для запікання, закріпіть його краю з двох сторін.

4. Рукав з м’ясом покладіть на деко і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів.

5. М’ясо запікається 40-60 хвилин.

6. Сік, що виділився при запіканні м’яса, може бути використаний для приготування соусів. М’ясо виходить дуже соковитим і смачним, наріжте його і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!