Соковита свинина з овочами в соєвому соусі
Свинина маринується в соєвому соусі, імбиру і часнику. Далі на сковороді обсмажується цибуля з морквою, потім туди додається вода і все гаситься під кришкою протягом 6 хвилин. Готову страву перекладається на тарілку і подається до столу з рисом.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- соєвий Соус – 4 ст. л.
- Імбир мелений – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Свинину добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо шматочками середнього розміру.Крок 2. Далі перекладаємо м’ясо в тарілку, вливаємо до нього соєвий соус, додаємо мелений імбир, сіль, чорний мелений перець, пропущений через прес часник і добре перемішуємо. Потім даємо постояти при кімнатній температурі пару хвилин.
Крок 3. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому до м’якості натерту на тертці моркву і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, періодично помішуючи.
Крок 4. Далі викладаємо туди шматочки свинини, перемішуємо і обсмажуємо протягом 5 хвилин. Потім вливаємо воду, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо протягом 6 хвилин.
Крок 5. Через це час знімаємо пробу і при необхідності додаємо сіль.Крок 6. Перекладаємо готову страву на тарілку і подаємо до столу з рисом і свіжими овочами. Приємного апетиту!