Свинина з цибулею та грибами на сковороді
Свинина з цибулею та грибами на сковороді порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями та апетитним зовнішнім виглядом. Така страва стане чудовим рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 350 гр.
- Гриби печериці – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 40 мл.
- Майонез – 2 ст.л.
- Вода – 300 мл.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину ріжемо невеликими шматочками і кладемо їх на сковороду з олією.
Крок 2. Смажимо м’ясо до легкої рум’яної скоринки.
Крок 3. Кладемо сюди півкільця цибулі, перемішуємо і смажимо близько 7 хвилин.
Крок 4. Викладаємо гриби, заздалегідь нарізані тонкими пластинками. Солимо і висипаємо спеції.
Крок 5. Смажимо до яскравого рум’янцю всіх інгредієнтів. На це піде близько 10 хвилин.
Крок 6. Вливаємо сюди воду, змішану із майонезом. Зменшуємо вогонь.
Крок 7. Закриваємо кришкою і томимо близько 15 хвилин до готовності.
Крок 8. Свинина з цибулею та грибами на сковороді готова. Подавайте до столу з гарніром до смаку.