Відбивні зі свинини з грибами
Відбивні зі свинини з грибами – це апетитна страва для домашнього або святкового столу. Таке частування нікого не залишить байдужим, порадує вас своїм насиченим смаком та привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 400 гр.
- Гриби печериці – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Майонез – 1,5 ст.л.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 2 щіпки.
- Олія – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями, гриби – платівками.
Крок 2. У сковороді з олією обсмажуємо цибулю з грибами. Готуємо близько 10 хвилин при постійному помішуванні.
Крок 3. Нарізаємо свинину пластинами. Солимо і перчимо.
Крок 4. Обережно відбиваємо кожен шматок м’яса.
Крок 5. Викладаємо відбивні у форму для запікання. Обмазуємо майонезом та гірчицею.
Крок 6. Доповнюємо обсмаженими грибами із цибулею.
Крок 7. Твердий сир натираємо на тертці.
Крок 8. Посипаємо м’ясо із грибами сиром.
Крок 9. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Крок 10. Відбивні зі свинини із грибами готові. Подавайте до столу!