Ніжний плавлений сир з сиру в домашніх умовах
Найніжніший плавлений сирок можна приготувати в домашніх умовах. Готовий продукт можна намазувати на хліб, додати в суп і використовувати при приготуванні інших страв.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 180 гр.
Склад:
- Сир 9% – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сода – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Сир викладаємо в каструлю з товстим дном.
2. Сюди ж розбиваємо куряче яйце.
3. Слідом викладаємо шматочок вершкового масла.
4. Ставимо масу на повільний вогонь, додаємо трохи солі.
5. Починаємо збивати вміст віночком і всипаємо сюди соду.
6. Вміст при нагріванні швидко почне плавитися. Важливо постійно помішувати заготовку.
7. В кінці процесу додаємо спеції за власним смаком.
8. Знову вимішуємо і прибираємо продукт з плити. Даємо йому повністю охолонути.
9. Ніжний плавлений сир в домашніх умовах готовий. Можна пробувати!