Сирний суп-пюре з куркою і печерицями
Сирний суп-пюре з куркою і печерицями припаде до душі абсолютно всім. Відмовитися від ароматного страви не вийде навіть у самих вибагливих. Печериці надають частування додаткову родзинку. Складнощів у готуванні не виникне, простіше нікуди.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Печериці – 400 гр.
- Філе куряче – за смаком.
- Сирок плавлений – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти. Сполоснувши куряче філе і почистивши картоплини, складаємо продукти в каструлю. Затока очищеною водою, розміщуємо на плиті і готуємо основу. При необхідності знімаємо пінку, якщо вона утворюється при варінні.
Крок 2. Цибулю і гриби чистимо. Печериці не потрібно мити, щоб вони не наситилися вологою. Досить зняти шкірку і оновити зріз на ніжках. Довільно нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії.
Крок 3. Коли картопля звариться, а гриби з цибулею підсмажаться, викладаємо їх в миску.
Крок 4. Плавлений сирок нарізаємо дрібним кубиком. Кладемо до грибів і цибулі. Можна використовувати вершковий сир. Він насичений відтінок додасть страві. А для більш грибного смаку застосовуємо грибний порошок.
Крок 5. Вливаємо ополоник гарячого бульйону і пюрируем занурювальним агрегатом до м’якого стану або товчемо товкачиком, якщо немає кухонних агрегатів.
Крок 6. Пюре повертаємо в каструлю з бульйоном, попередньо діставши м’ясо. Прокип’ятити 10 хвилин, готуємо страву. Курку подаємо окремо, нарізавши шматочками. Присипавши нарізаними запашними травами, сідаємо за стіл. Приємного апетиту!