Як зварити сирний суп з грибами і фрикадельками?
Яскраве і ситне блюдо для вашого столу – сирний суп з фрикадельками і грибами. Приготувати таке частування нескладно, а його насичений смак запам’ятається всім надовго. Спробуйте!
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Гриби шампіньйони – 150 гр.
- Фарш курячий – 0,5 кг
- Сир плавлений – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сухарики – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. У курячий фарш розбиваємо яйце і додаємо сіль. Вимішуємо масу і ліпимо з нього маленькі кульки.
2. Натираємо моркву і ріжемо тонкими півкільцями цибулю.
3. Картоплю розбираємо брусочками.
4. Печериці також ділимо на невеликі скибочки.
5. Кип’ятимо воду в каструлі і занурюємо сюди картоплю. Варимо до напівготовності.
6. Відправляємо сюди цибулю з морквою і фрикадельки.
7. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо гриби і плавлений сир. Варимо до готовності всіх продуктів і розплавлення сиру близько 15-20 хвилин.
8. Наприкінці варіння кладемо подрібнений часник з зеленню.
9. Ароматний сирний суп з грибами і фрикадельками готовий. Діліть на порції, доповнюйте сухариками і пригощайтеся.