Сирний суп з грибами – 7 рецептів з покроковими фото

Як зварити сирний суп з грибами і фрикадельками?

Яскраве і ситне блюдо для вашого столу – сирний суп з фрикадельками і грибами. Приготувати таке частування нескладно, а його насичений смак запам’ятається всім надовго. Спробуйте!

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • Гриби шампіньйони – 150 гр.
  • Фарш курячий – 0,5 кг
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сухарики – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. У курячий фарш розбиваємо яйце і додаємо сіль. Вимішуємо масу і ліпимо з нього маленькі кульки.

2. Натираємо моркву і ріжемо тонкими півкільцями цибулю.

3. Картоплю розбираємо брусочками.

4. Печериці також ділимо на невеликі скибочки.

5. Кип’ятимо воду в каструлі і занурюємо сюди картоплю. Варимо до напівготовності.

6. Відправляємо сюди цибулю з морквою і фрикадельки.

7. Солимо і перчимо за смаком. Додаємо гриби і плавлений сир. Варимо до готовності всіх продуктів і розплавлення сиру близько 15-20 хвилин.

8. Наприкінці варіння кладемо подрібнений часник з зеленню.

9. Ароматний сирний суп з грибами і фрикадельками готовий. Діліть на порції, доповнюйте сухариками і пригощайтеся.