Сирники з манкою – це просте у виконанні та смачне частування для сімейних сніданків та чаювання. Приготувати апетитні повітряні сирники у домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну добірку із десяти рецептів пишних сирників із сиру з манкою на сковороді з покроковими фотографіями.
Класичні сирники із сиру з манкою на сковороді
Класичні сирники з сиру з манкою на сковороді порадують ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Такий рум’яний продукт ідеально підійде для домашнього сніданку чи перекушування. Для простого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти:
на – 4 порції
- Сир – ½ кг
- Яйце куряче – 1 шт.
- Манна крупа – 3 ст.
- Мука – 2 ст.л.
- Цукор-пісок – 4 ст.л.
- Сіль – 2 щіпки
- Олія – 40 мл.
Процес приготування:

Пишні сирники із сиру з манкою на сковороді готуються дуже просто. Сир викладаємо в глибоку миску та розбиваємо до нього куряче яйце.

Додаємо цукор та сіль, ретельно все перемішуємо.

Висипаємо сюди просіяне борошно і знову перемішуємо.

Висипаємо манну крупу і знову перемішуємо. Можна збити блендером для зручності. Потім заготовки даємо настоятися 20 хвилин.

З тіста ліпимо невеликі коржики і викладаємо їх у сковороду з олією.

Обсмажуємо сирники до золотистої скоринки з обох боків.

Класичні сирники з манкою на сковороді готові. Скоріше подавайте до столу!












